SI

I

EN


Rezervirajte si datume!

Festival Maribor ponosno predstavlja letošnji program, ki je v znamenju brisanja meja, lomljenja okvirov, preseganja omejitev in združevanja (navidezno) nezdružljivega.

Med 10. in 19. septembrom bomo občudovali moč iskrenosti in občutili magnetne sile, ki dva glasbenika povežejo v duet. Potovali bomo skozi čas in prostor, odkrivali povsem nove glasbene svetove in se čudili zvokom, kakršnih še nismo slišali. Francoski šarm in nemško natančnost bomo združili z madžarskim temperamentom, glasbo renesanse z jazzom, klasične mojstrovine z elektronsko plesno glasbo, stoletja stara glasbila pa z inštrumenti, ki bodo šele nastali sredi festivala, in to iz sveže zelenjave!

 
Zveni (noro) zanimivo? Prebrskajte našo spletno stran, kjer boste našli gradivo o koncertnih sporedih in izvajalcih. Na svojem koledarju nikar ne pozabite označiti dni med 10. in 19. septembrom! Mi jih že komaj čakamo. Kakor tudi vas.

Dobrodošli na Festivalu Maribor 2019!

 

Vstopnice so že na voljo! Kliknite tukaj za nakup preko spleta. Do 18. avgusta vam za nakup vstopnic priznamo 20% predprodajni popust (velja za večerne koncerte). Več informacij o vstopnicah in drugih popustih preberite na http://festivalmaribor.si/vstopnice/ ali pokličite 02 229 40 50.