Festival Maribor

SI

I

EN


Predprodaja do 7. septembra

V ponedeljek, 9. julija 2018, se prične prodaja vstopnic za Festival Maribor 2018.
Za vse, ki si boste svoje vstopnice zagotovili v predprodaji do 7. septembra, je na voljo 20% popust.

Vstopnice za večerne koncerte so 25 EUR (Otvoritveni koncert: Uglasbljena strast, Jupitrova strela, La passione, Zaključni koncert: Moč narave, moč glasbe) oz. 20 EUR (Moč srca), vstopnice za koncert za otroke Džumbus stane 4 EUR. Obiskovalci se lahko odločijo tudi za festivalski abonma, ki zajema vseh 5 večernih koncertov, in stane 100 EUR.

Popusti in ugodnosti so na voljo tudi za upokojence (20 % popust), za skupine nad 10 ljudi (20 % popust), za prijatelje festivala (abonenti Narodnega doma, SNG Maribor, člani Sveta knjige, člani mediateke IFS in člani SIGIC-a) (20 % popust) ter za študente, mladino in invalidne osebe (50 % popust). Za brezposelne osebe so na voljo tudi brezplačne vstopnice.

Vstopnice je možno kupiti preko spleta na https://nd-mb.kupikarto.si/, v Informacijski pisarni Narodnega doma ter uro pred festivalskim koncertom na prizorišču koncerta.Vse informacije o vstopnicah lahko dobite v Informacijski pisarni Narodnega doma, Ulica kneza Koclja 9, vhod iz Ulice slovenske osamosvojitve, Maribor, vsak delavnik med 10. in 17. uro ter v soboto med 9. in 12. uro. Med 16. julijem in 19. avgustom je Informacijska pisarna zaprta, v tem času je vstopnice možno kupiti preko spleta, za vse informacije in druge podrobnosti pa lahko pokličete na 02/229 4001 ali pišete na office@festivalmaribor.si.

Vse o vstopnicah: http://festivalmaribor.si/vstopnice/